Ingrediente :
500 g carne tocata ( amestec)
2 linguri ulei
3 cepe
2 morcovi
1 ardei gras rosu
10-12 ardei grasi mici
4-5 linguri de orez
100 ml sos de rosii
sare , piper
patrunjel verde
smantana
Mai intai curatam legumele , iar ardeii ii curatam de cotoare usor sa nu se crape . Ceapa si morcovul le tocam foarte marunt . Calim in ulei 2 cepe si 1 morcov , iar celelalte le punem la fiert intr-o oala . Tot la fiert adaugam si ardeiul rosu taiat cubulete. Carnea tocata o amestecam cu orezul si pe urma cu legumele calite . Amestecam bine si condimentam cu sare si piper . Umplem ardeii cu compozitia de carne . Cand legumele sunt aproape fierte , adaugam sosul de rosii si punem ardeii . Sunt fierti cand se lasa la fund . Potrivim de sare si piper si punem patrunjelul verde tocat marunt . Servim cu smantana si ardei iute .
Cat de bine arata! Am facut mereu mancare de ardei umpluti. Trebuie sa incerc neaparat si ciorba.
RăspundețiȘtergeretoate cele bune!
Multumesc , nu e mare diferenta .
RăspundețiȘtergere