luni, 16 mai 2011

Prajitura marmorata




































Ingrediente:

250 g faina
125 g zahar
125 g unt ( sau margarina sau untura)
4 oua
2 linguri cacao
1 pachet praf de copt
1 pachet zahar vanilinat




















Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma cu zaharul.




















Untul sau margarina ( in cazul meu ) il frecam spuma si adaugam pe rand galbenusurile, zaharul vanilinat si in final albusurile . Apoi adaugam faina si praful de copt.

























Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina , punem jumatate din compozitie.



















In jumatatea ramasa adaugam 2 linguri de cacao si omogenizam bine.













































Turnam peste compozitia din tava.....



















...si intindem usor peste tot.


















Dam la cuptor la foc potrivit timp de 35-40 minute.


















Dupa ce s-a racit o taiem si o pudram cu zahar praf.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email