miercuri, 11 februarie 2009

Prajitura cu 2 blaturi




















Pt blatul 1:
3 oua, 3 ling zahar, 3 ling faina, 1/2 praf de copt, coaja rasa de portocala
Pt blatul 2:
4 albusuri, 200g nuca prajita si taiata, 2 ling faina, 2 ling cacao

Bati ouale spuma si adaugi , dupa caz faina, zaharul, praful de copt si coaja de portocala pt blatul 1 si faina , nuca si cacao pt blatul 2. Faci 2 blaturi care le pui intr-o tava unsa si tapetata cu faina si le coci pe rand pt 25-30 min.




















































































































Pt crema:
4 galbenusuri, 150 g zahar pudra, 1 plic zahar vanilat, 2 ling cacao.
Freci galbenusurile cu zaharul , pe baie de aburi, pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit, adaugi un pachet de unt, frecat spuma. Imparti compozitia in doua. In prima jumatate pui 2 ling cacao si ungi cu ea primul blat(cel galben). Peste acestea , pui blatul de albusuri(cel negru) si il ungi cu cealalta jumatate de crema. Presari nuca macinata sau ciocolata rasa si dai prajitura la frigider pt 3 ore. e delicioasa si are si un aspect placut chiar daca pozele mele nu sunt asa de reusite.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email