luni, 21 noiembrie 2011

Cotlet de porc inabusit cu mirodenii






Ingrediente:

5-6 bucati de cotlet mai groase
6 catei de usturoi
3 linguri de ulei ( sau untura)
2 linguri de boia dulce
3 foi de dafin
1 lingura boabe de piper
sare



Intr-o tigaie punem uleiul si prajim bucatile de carne pe ambele parti pana se rumeneste frumos. Usturoiul il curatam si il tocam marunt. Il adaugam peste carne si il calim cam un minut. Adaugam condimentele ( foile de dafin, boiaua si piperul ) si turnam vreo 3-4 cani de apa. Lasam sa fiarba la foc mic timp de o ora, intorcand din cand in cand bucatile de carne. Cand apa a scazut , ramanand doar un sos , potrivim de sare si servim cu cartofi piure si muraturi. 



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email