sâmbătă, 7 mai 2011

Spaghetti cu afumatura si sos de rosii





































Ingrediente:


400 g spaghetti
200 g sunca afumata sau kaiser
1 ceapa ( a mea a fost rosie)
2 catei de usturoi
2 linguri de ulei de masline
busuioc
200 ml pasta de rosii
cascaval sau parmezan ras
sare, piper


Mai intai intr-o oala punem la fiert 2 litri de apa cu sare. Cand apa da in clocot, punem pastele la fiert.
























Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei de masline ( e mai aromat) si punem afumatura la prajit.





















Dupa cateva minute adaugam si ceapa tocata marunt....




















....si apoi usturoiul.






















Le lasam cateva minute si adaugam pasta de rosii impreuna cu o cana de apa .






















Lasam sa fiarba vreo 5 minute, adaugam busuiocul si potrivim de sare si piper. Scoatem pastele aproape fierte , le scurgem si le punem peste sosul din tigaie.




















Le mai lasam doua-trei minute ca sa se imbine sosul in paste. Servim fierbinti cu parmezan sau cascaval ras pe deasupra.




Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email