luni, 11 iulie 2011

Fasole pastai cu rosii si usturoi




Ingrediente:

3-4 rosii
1 kg fasole pastai
1 cub Knor de gaina
1 ceapa
7 catei de usturoi
1 cana cu apa
ulei
sare, piper






Spalam ceapa si o tocam marunt. Intr-o oala punem putin ulei la incins si adaugam ceapa si cubuletul Knor.






Rosiile le spalam si le taiem cubulete. Cand ceapa s-a inmuiat , le adugam si pe ele in oala.






Le lasam cateva minute si adaugam fasolea spalata si curatata .







 Punem o cana cu apa cat sa le acopere si lasam sa fiarba la foc mic.







Cand fasolea e fiarta, adaugam si usturoiul tocat marunt.






Lasam inca 2-3 minute ...






... potrivim de sare si piper si servim . Este o mancare rapida si usoara. Pofta buna !








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email