luni, 4 aprilie 2011

Ciorba falsa de burta



















Avem nevoie de:

400 g ciuperci champignon
2 cepe
1 morcov
1 gogosar murat
2 catei de usturoi
200 g smantana
2 oua(doar galbenusurile)
sare, piper
otet


















Punem intr-o oala 2 linguri de ulei si punem la calit ceapa si morcovul curatate si tocate marunt ....






































...le lasam cateva minute pana ceapa devine
sticloasa si adaugam si gogosarul murat taiat si el marunt...



















Ciupercile le spalam si le taiem fasii mai lungi ( sa fie asemanatoare cu burta) si le punem la calit peste legume....




















....le lasam 2-3 minute si adaugam apa si lasam sa fiarba timp de 25-30 minute .




















Separat intr-un bol, batem bine galbenusurile impreuna cu smantana....




















...si le turnam peste ciorba, Amestecam bine cu un tel sa nu se taie. Adaugam si mujdeiul de usturoi, potrivim de sare si piper si acrim cu 2 linguri de otet . Eu am pus zeama de pe gogosari. Servim cu ardei iuti.





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email