vineri, 26 noiembrie 2010

Iahnie de fasole































Fiind vineri, zi de post, am facut o iahnie de fasole, din nou o mancarica foarte buna .

Avem nevoie de:


400 g fasole boabe
2 cepe
3 morcovi
3-4 foi de dafin
200 ml suc de rosii
ulei
boia dulce
sare, piper
patrunjel verde




































Fasolea o spalam si o lasam la inmuiat in apa rece de seara. Pe urma o fierbem in 2-3 ape .




















Separat intr-o tigaie , calim ceapa si morcovul in putin ulei.



















Adaugam boiaua si sucul de rosii...




















...pe urma punem si frunzele de dafin.




















Amestecam totul cu fasolea fiarta, potrivim de sare si piper si mai lasam putin la foc mic.



















La sfarsit adaugam si patrunjelul verde pentru savoare. Este delicioasa alaturi de o salata de ceapa.





































3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email