vineri, 13 mai 2011

Salata cu crutoane




















Ingrediente:

1 legatura salata creata
2-3 ridichi
100 g porumb din conserva
100 g telemea sarata
100 g masline negre
1 felie paine prajita
ulei de masline
otet ( sau zeama de lamaie)
sare, piper



Spalam salata, o rupem bucatele. Taiem telemeaua cubulete. Ridichile le spalam si le taiem felii subtiri. Porumbul il scurgem din conserva. Punem pe un platou sau bol mai intai salata, adaugam porumbul, ridichile, maslinele , telemeaua si la sfarsit painea prajita taiata cubulete. Punem doua linguri de ulei de masline si adaugam si otetul sau zeama de lamaie dupa gust. Potrivim de sare ( nu prea multa, fiind telemeaua sarata) si piper si amestecam usor . Poate fi un pranz usor, rapid si delicios. Eu am mai facut si un dressing facut dintr-o lingura de smantana amestecata cu o lingurita de mustar, dar se poate manca si fara.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email