miercuri, 6 ianuarie 2010

Ciorba taraneasca



















Avem nevoie de:

1 kg carne (de vita dar eu am pus carne de porc)
1 os afumat
4-6 carofi
1 ardei rosu
2 morcovi
1 ceapa
legume congelate( mazare, fasole verde, brocoli etc) (e mai bine daca avem proaspete)
sare, piper
smantana




















Spalam osul si carnea si o taiem bucatele...




















Eu o calesc putin pt ca asa imi place dar nu e necesar inainte de a o pune la fiert.




















Legumele le spalam si le taiem cubulete...





















...si la fel ca si carnea le calesc intr-o ling de ulei...





















...pe urma punem 2 cani cu apa si adaugam osul si carnea bucati si lasam la fiert 1 ora.





















Dupa 1 ora cand sunt aproape fierte , adaugam cartofii taiati cubulete si legumele congelate si le lasam sa mai fiarba apx 30 min.




















Dupa ce au fiert toate , potrivim de gust cu sare si piper si o servim fierbinte cu ardeii iuti si cu smantana( cui ii place).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email