luni, 8 noiembrie 2010

Ciorba taraneasca 2
































Avem nevoie de:
1 os de vitel
400-500 g carne de vitel
1 ceapa
2-3 morcovi
1 telina mai mica
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
200 g mazare verde
150 g fasole verde
3-4 carofi
ulei
sare, piper
smantana




















Pentru inceput fierbem carnea si osul in 3-4 l apa. Lasam sa dea in clocot , si spumam de cate ori e nevoie .




















Mazarea si fasolea le fierbem tot asa separat in apa cu sare cateva minute , iar apoi le scoatem si le punem in apa rece pentru asi pastra culoarea.




















Legumele le spalam, le taiem cubulete mici si le calim in cateva linguri de ulei.





































Dupa ce a fiert carnea, o scoatem si o lasam la racit putin, si pe urma o taiem cubulete.


















Strecuram supa de vreo 2 ori si punem din nou carnea si legumele si le mai fierbem pana ce cartofii sunt moi. Potrivim de sare si piper si adaugam patrunjel tocat marunt . Servim cu smantana.



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email