luni, 31 octombrie 2011

Salam de biscuiti







Ingrediente:

1 kg biscuiti
250 g margarina
300 ml lapte
3-4 linguri cacao
150 g zahar
esenta de rom
zahar vanilat
nuca prajita



Pentru inceput punem biscuitii intr-un castron si ii zdrobim in bucatele mai mici. Intr-o tigaita punem laptele la foc mic impreuna cu zaharul, vanilia si esenta de rom . Amestecam pana se topeste tot zaharul , apoi adaugam margarina si cacaoa. Lasam putin la racit si adaugam apoi treptat compozitia peste biscuitii zdrobiti. Adaugam si bucatile de nuca prajita. Amestecam pana obtinem un aluat maleabil pe care il punem pe o folie de celofan ( plastic) pudrata cu zahar inainte. Il rasucim cat sa obtinem forma de salam. Il dam la rece pana a doua zi ( la mine nu am avut atata rabdare) , apoi il scoatem din folie si il taiem felii. 














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email