vineri, 4 noiembrie 2011

Rulouri cu branza si gogosar murat








 Ingrediente:

5-6 bucati de carne de porc ( sau pui)
1 gogosar murat
100 g branza ( cascaval sau alt tip)
2 oua
sare, piper
faina alba
ulei



Portionam carnea in felii pe care le batem cu ciocanul de snitele pe ambele parti si le asezonam cu sare si piper. taiem gogosarul si cascavalul in felii mai lungi si subtiri.






Punem pe fiecare felie de carne cate o bucate de branza si o bucatica de gogosar si rulam .






Cand am terminat de facut rulourile, le dam prin faina , apoi prin ouale batute...






.... si le coacem intr-o tigaie cu ulei incins. Le prajim bine pe ambele parti si le scoatem pe hartie absorbanta.






Le servim calde alaturi de cartofi piure sau o alta garnitura si o salata de sezon ( in cazul meu , muraturi asortate).







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email