joi, 9 iunie 2011

Garganelli carbonara



































Ingrediente:


250 g garganelli (un anumit fel de paste)
2 galbenusuri
200 g parmezan ( sau cascaval ras)
2 catei de usturoi
150 g kaiser
2 linguri smantana
2-3 linguri ulei de masline
sare, piper

























Punem intr-o oala 2 litri de apa, 1lingura de ulei si putina sare. In momentul cand apa fierbe , punem pastele la fiert.





















Le lasam la fiert cat scrie pe ambalaj ( 9 minute in cazul meu).






















In timp ce pastele fierb, intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si calim cateii de usturoi.
























Adaugam si kaiserul taiat marunt.






















Il prajim pana devine putin crocant. Usturoiul il scoatem si il aruncam. Intr-un bol batem galbenusurile bine cu smantana...























....si adaugam parmezanul ras.























Pastele fierte le punem in tigaie peste kaiser ( le scurgem dar nu le clatim cu apa rece).





















Potrivim de sare si piper si adaugam eventual si un praf de nucsoara pentru un gust desavarsit. Adaugam sosul din oua , branza si smantana.





















Amestecam rapid si oprim focul .






















Le servim fierbinti cu parmezan ras pe deasupra .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email