duminică, 19 iunie 2011

Muschi de vitel cu ciuperci si paste


































Ingrediente:

1 muschi de vitel ( 400 - 500 g )
2 cepe
boia dulce
2 cani apa ( supa)
smantana
ciuperci
sare, piper
rozmarin
ulei de masline
paste ( spaghete, tagliatelle)





















Spalam muschiuletul si il curatam de pielite. Il condimentam cu sare si piper pe ambele parti.




















Intr-o tigaie punem la incins 2 linguri de ulei de masline si prajim muschiul cateva minute pe o parte....




















.... si pe cealalta ( nu mult doar cat sa prinda o crusta frumoasa).



















Intr-o tava punem putin ulei si frunze de rozmarin .

















Punem muschiul in tava si il presaram si pe el cu frunze de rozmarin. Adaugam si o cana de apa . Il dam la cuptor la foc potrivit timp de 45-50 minute. Mai stropim din cand in cand carnea cu sosul din tava.


















In timp ce carnita se face la cuptor, in tigaia in care am prajit muschiul , punem cepele tocate marunt si le calim.






















Adaugam si ciupercile , boiaua dulce si o cana de apa sau supa.









































Cand sunt facute ciupercile, adaugam smantana, potrivim de sare si piper si luam de pe foc.
























Pastele le fierbem in apa cu sare , iar cand au fiert le scurgem si turnam putin ulei de masline peste ele sa nu se lipeasca.




















Muschiuletul il scoatem cand s-a facut si il feliem.
















Feliile le mai punem in sosul din tava .




















Servim 2 felii la o portie impreuna cu paste si ciuperci cu sos.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email