joi, 31 martie 2011

Orez sarbesc


















Avem nevoie de :

2 cepe
1 morcov
1 ardei rosu
1 ardei verde
200 g ciuperci
250 g orez
supa de legume(sau apa fierbinte)
ulei
sare, piper
patrunjel verde




















Curatam ceapa si morcovul, le spalam si le tocam marunt. Intr-o oala punem niste ulei si le punem la calit.


















Adaugam si ardeiul rosu si cel verde....







































...si adaugam ciupercile.



















Le lasam cateva minute sa se caleasca si apoi adaugam o cana de apa sau supa de legume....



















Apoi adaugam si orezul ( eu l-am fiert separat in apa si sare).




















Le mai lasam sa dea un clocot la foc mic , potrivim
de sare si piper si adaugam patrunjelul verde tocat marunt. O mancare usoara pentru zilele de post.




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email