luni, 17 octombrie 2011

Peste cu struguri







Va prezint din nou o reteta rafinata cu fructe dar foarte usor de facut. Am luat-o din revista " Practic in bucatarie".

Ingrediente:

500 g file de peste ( salau, cod, etc)
500 g struguri
2 lamai
1 cana cu apa
sare, piper
ulei






Spalam pestii , ii stergem cu un servet de bucatarie si ii condimentam cu sare si piper. Intr-o tava punem 2-3 linguri de ulei si asezam fileurile de peste.





Spalam si strugurii bine si ii curatim de codite. Asezam boabele in tava pe langa peste.





Stropim fileurile cu zeama  celor doua lamai si adaugam si cana de apa. Dam tava la cuptor pentru 25 minute . 





Eu i-am lasat un pic mai multdecat trebuia...:D





Servim alaturi de cartofi natur si lamaie.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email