duminică, 10 mai 2009

Peste prajit cu sos racoritor


















Ingrediente:

2-4 pesti (macrou,pastrav, merluciu)
sare
piper
faina de malai
ulei pt prajit




















Pestii se spala si se curata de solzi si se tau bucati potrivite.





















Bucatile de peste se sterg de apa si se dau prin faina de malai....




















... si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.




















Se prajesc pe ambele parti si se scot pe o farfurie.



















Se pot servi alaturi de cartofi natur si mamaliguta. Noi i-am servit asa simpli cu sos de usturoi cu smantana.Reteta o aveti aici.

5 comentarii:

  1. ...mi-ai facut pofta!
    O seara frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. O reteta savuroasa. Treci pe la mine, sa iei niste premii. Ti le ofer cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Servus. Eu am intrat intr-o etapa de reorganizare culinara si am nevoie de ajutorul bloggeritelor specialiste.. asa ca am facut un concurs cu premii cosmetice bio de la Olivo cu tema retete de 300 de calorii. Mi-ar face placere daca ai participa. Multam!
    Olivia
    http://organicinromania.blogspot.com/2009/07/concurs-retete-de-300-calorii.html

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email