joi, 30 aprilie 2009

Pernute picante din cartofi

















Reteta am luat-o de la Laura Adamache.

Ingrediente:
2 oua
5 cartofi
faina (apx 375-400g)
50 g unt
50 g cascaval
susan
praf de usturoi
curry(eu am pus chilli)
sare
piper



















Cartofii se pun la fiert si dupa ce au fiert se scot si se lasa la racit.Dupa asta se rad pe razatoare. Apoi adaugam ouale, cascavalul si untul de la frigider date tot pe razatoare, susanul, curry, praful de usturoi, sare si piper.Amestecam toate ingredientele bine ...



















... si adaugam faina pana obtinem un aluat elastic.




















Din acest aluat intindem o foaie de 0,5 cm pe o suprafata cu faina si o taiem in patratele sau romburi...



















... pe care le prajim in baie de ulei.



















Le scoatem pe hartie absorbanta si le servim atat calde cat si reci.


2 comentarii:

  1. Sunt tare bune!
    Ti-au venit super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult! Da intr-adevar sunt bune, eu le-am mancat si cu crema de branza la micul dejun :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email