marți, 5 octombrie 2010

Peste pane



















Avem nevoie de :

2 pesti (macrou, pastrav, merluciu etc)
2 lamai
2 oua
pesmet
sare, piper

Curatam pestii bine, ii spalam, ii taiem in jumatate si apoi fiecare parte in jumatate.Ii stergem apoi bine cu un servetel absorbant. Lamaile le radem de coaja si pe urma le stoarcem . Batem doua oua bine cu sare si piper. Dam pestii mai intai prin zeama de lamaie, apoi prin pesmet si pe urma prin ouale batute. Ii prajim in ulei incins cateva minute pe fiecare parte si pe urma ii scoatem tot pe servetele sa se absoarba uleiul. Ii servim cu cartofi natur sau alte garnituri , si cu mujdei sau doar zeama de lamaie cum am facut eu. Pofta buna!





































Pt ca mi-e stricat aparatul foto, am facut poze cu web cam , doar cu produsul finit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email