vineri, 27 martie 2009

Tocanita de pui cu mamaliguta


















Avem nevoie de:

6-8 pulpe de pui
2 cepe
2 morcovi
1 ling faina
1 ling boia
100 g pasta de tomate(bulion)
200g smantana
sare, piper




















Se curata pulpele si se spala cu apa rece. Intr-o ling ulei se pune ceapa tocata marunt si morcovul...



















....si se calesc.




















Cand ceapa si morcovul s-au inmuiat , se adauga boiaua si se stinge cu apa.



































Se pun pulpele si se mai pune apa daca este nevoie cat sa le acopere....



















...si se lasa sa fiarba.




















Apoi faina se amesteca cu bulionul si condimentele.



















Dupa ce au fiert pulpele(10-15 min) se adauga pasta de tomate cu faina si se lasa sa dea un clocot...




















...si adaugam smantana.




















Mai lasam 2 min la foc mic si punem patrunjel verde. Se serveste cu mamaliguta.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email