vineri, 25 mai 2012

Penne all Arrabbiata





                          




Pentru zilele cand nu aveti timp de a gati prea mult, va propun o reteta foarte simpla si foarte usor de facut.

Ingrediente:

400 g paste ( penne, fusili, etc)
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
2 linguri pasta de ardei iute sau
1-2 ardei iuti proaspeti
1 conserva rosii 
2 linguri ulei de masline
busuioc
oregano
sare, piper



Intr-o oala punem 2 litri de apa la fiert.Cand aceasta da in clocot, adaugam sarea si punem pastele. Le lasam sa fiarba cat scrie pe ambalaj. Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Adauagam ceapa si usturoiul tocat si le calim pana se inmoaie putin. Adaugam apoi rosiile din conserva ( a mele au fost gata tocate foarte marunt) si pasta de ardei iute.






Lasam sa fiarba vreo 10 minute, iar apoi adaugam busuiocul si oregano. Potrivim de sare si piper. Pastele fierte le punem peste sosul din tigaie. Le saltam de cateva ori( daca nu ne pricepem, amestecam bine ) si le servim fierbinti. Le putem servi in zilele de post sau optional putem sa le servim cu parmezan ras ( ca si mine).


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email