miercuri, 11 februarie 2009

Ciorba radauteana






400 g piept de pui
2 cepe
2 morcovi
5 galbenusuri
300g smantana
2-3 ling faina
1 ling-ta mujdei de usturoi
1/2 leg verdeata
sare, piper

Speli pieptul de pui, il cureti de eventualele pielite si il pui la fiert impreuna cu morcovul si ceapa curatate si spalate in prealabil. Dupa ce au fiert, scoti pieptul si legumelele, le scurgi si le lasi sa se racoreasca. Tai pieptul de pui in cubulete , iar ceapa si morcovul le pasezi. Amesteci galbenusurile cu smantana si faina, pana obtii o pasta omogena, in care incorporezi apoi piureul de morcovi si ceapa. Strecori supa ramasa si o pui la fiert impreuna cu pieptul de pui taiat cubulete, iar cand a dat in clocot adaugi compozitia cu galbenusuri, mujdeiul de usturoi si sare, piper dupa gustsi mai lasi pe foc cateva minute. Mie imi place sa pun si gogosari murati taiati marunt pt culoare ca si la ciorba de burta.Servesti ciorba la masa cu verdeata proaspata presarata in fiecare portie, otet, smantana, mujdei de usturoi dupa gust(mie imi place sa se simta tare )si ardei iuti.























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email