marți, 8 septembrie 2009

Ciorba de legume cu afumatura

















Avem nevoie de:

afumatura(oase, costita)
2 morcovi
1 ceapa mare(sau 2 mici)
1 mana mazare verde
1 gogosar rosu
2-3 cartofi
sare, piper
patrunjel verde


















Curatam legumele , le spalam si le tocam marunt.


















Le punem la calit intr-o oala in putin ulei si le lasam pana se inmoaie.



















Dupa ce s-au inmuiat turnam o cana de apa, adaugam afumatura( eu am avut oase) si mazarea verde.


















Mai punem apa cat sa le acopere si le lasam sa fiarba.


















Dupa ce aproape au fiert toate adaugam si carofii taiati si ei cubulete.



















Mai lasam vreo 10 minute la foc iar cand sunt fierti cartofii, potrivim de piper si sare si adaugam patrunjelul verde tocat.Servim cu smantana si ardei iute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email