duminică, 18 septembrie 2011

Spaghete all'amatriciana




Ingrediente:
500 g spaghete
2 linguri ulei de masline
1 ceapa potrivita
100 g sunca afumata ( kaiser, bacon etc)
100 ml pasta de rosii
1 ardei iute
sare, piper
parmezan ras


O reteta usor de facut. Pt inceput punem o oala cu apa la fiert in care punem si putina sare. Cand apa clocoteste adaugam pastele si le lasam la fiert cateva minute ( depinde de paste,  conform instructiunilor de pe ambalaj). intre timp intr-o tigaie punem uleiul la incins si calim ceapa tocata marunt. Cand aceasta devine sticloasa adaugam sunca taiata cubulete si ardeiul . Punem si pasta de rosii ( de preferat se folosesc rosii cubulete in sos din conserva.) Eu am pus sos gata preferat si cateva linguri de pasta de rosii. Lasam sa fiarba 8-10 minute , asezonam cu sare si piper si punem pastele fierte peste sos. Le servim fierbinti cu parmezan ras pe deasupra.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email