sâmbătă, 12 mai 2012

Supa de ceapa cu tortellini









O supa rapida si delicioasa pentru o zi torida.

Ingrediente:

3-4 cepe
250 g tortellini
3 linguri de ulei
2 l supa ( de vita sau pui)
30 g unt
1 lingura de faina ( eu nu am pus)
1 leg patrunjel
sare, piper




Ceapa o curatam, spalam si o taiem in jumatate si apoi rondele. Intr-o oala punem uleiul amestecat cu untul, sotam ceapa. Lasam vreo 5 minute si apoi adaugam supa. Eu am pus un cub concentrat si 2 l de apa. Cand supa fierbe in clocot, adaugam tortellini . Lasam sa fiarba cat scrie pe ambalaj ( 10-12 minute). Potrivim de sare si piper. La final presaram si patrunjelul verde tocat marunt. Lasam putin acoperita sa patrunda aroma. Servim fierbinte cu paine prajita sau cu parmezan ras deasupra.



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email