vineri, 29 octombrie 2010

Ciorba de fasole boabe cu afumatura





















Avem nevoie de:

500 g fasole boabe
500 g costita afumata
1 ceapa
2 morcovi
1 telina
200 ml suc de rosii
patrunjel
sare, piper
1 ling faina


Fasolea se pune la inmuiat de seara in apa rece. A doua zi se arunca apa si se pun la fiert in alta noua. Se lasa sa dea un clocot si pe urma se arunca apa din nou. Se mai pune din nou la fiert intr-o alta apa . Costita se taie felii , iar legumele se tau buctaele marunte. Se adauga toate peste fasole si se lasa sa fiarba la foc mic . Cand fasolea a fiert, se adauga faina desfacuta cu sucul de rosii. Se mai lasa sa dea un clocot, se potriveste de sare, piper si se aduaga patrunjelul tocat marunt. Se acreste cu lapte batut sau cu otet dupa preferinte. Se serveste cu ceapa .























































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email