Ingrediente :
300g paste
1 ceapa
1 conserva ton (200 g ) in ulei
10 masline negre
2 linguri ulei de masline
2 linguri sos picant
2 linguri sos de rosii
2 linguri zeama de lamaie
patrunjel verde
sare, piper
Intr-o oala punem apa si sare si fiebem pastele cand apa da in clocot . Intre timp , curatam ceapa si o tocam marunt . O calim intr-o tigaie in uleiul de masline . Adaugam si maslinele feliate si fara samburi, apoi adaugam putina ( o cana apx ) apa din care fierb pastele . Punem sosul picant si sosul de rosii si lasam sa fiarba timp de vreo 5 minute . Adaugam patrunjelul tocat , potrivim de sare si piper si apoi punem pastele in sosul format . Le amestecam bine si apoi adaugam tonul bucatele . Eu l-am pus doar la sfarsit pentru ca nu am vrut sa se sfarame . Stropim cu zeama de lamaie si servim imediat .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu