Ingrediente :
Pt foi :
500 g faina
200 g unt
3 galbenusuri
150 g zahar
100 ml lapte
1 plic praf de copt
Pt umplutura :
200 g zahar
200g mac
150 g faina
2 plicuri praf de copt
3 albusuri
200 ml lapte
zahar pudra
Pentru foi , cernem faina , taiem untul in cubulete , amestecam si restul ingredientelor incat sa obtinem un aluat elastic care il impartim in doua parti egale . Pentru umplutura , punem laptele cu zaharul si macul sa fiarba. Lasam sa se ingroase si sa scada laptele , apoi dam la racit . Albusurile le batem spuma si adaugam apoi si faina . Le incorporam apoi treptat in compozitia de mac , usor incat sa nu se lase . Punem apoi intr-o tava prima foaie intinsa , asezam apoi compozitia de mac si acoperim cu a doua foaie . Dam la cuptor timp de vreo 30-35 minute pana cand se rumeneste a doua foaie . Presaram zahar pudra dupa ce s-a racit putin .
Delicioasa!
RăspundețiȘtergereMultumesc !!!
RăspundețiȘtergere