Ingrediente:
5 rosii
1 ceapa
100 g masline negre fara samburi
400 g spaghete
ulei de masline
1 lingura patrunjel tocat
2 linguri parmezan
sare, piper
Mai intai punem apa cu sare la fiert . Cand aceasta da in clocot punem pastele si le fierbem cat timp scrie pe ambalaj. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt. Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei de masline si calim ceapa pana se inmoaie. Adaugam apoi rosiile tocate cubulete si maslinele . Le lasam vreo 5 minute sa se inabuse. Daca e cazul adaugam 1 -2 linguri de apa in care au fiert pastele. Potrivim de sare si piper si adaugam si patrunjelul verde tocat. Scurgem pastele si le punem peste sosul format. Presaram deasupra si parmezanul si amestecam. Servim fierbinti. Sunt foarte rapide si gustoase . Se pot face si de post doar ca renuntam la parmezan.
O combinatie delicioasa. Exact pe gustul meu!
RăspundețiȘtergereSuperbe fotografiile, felicitari!
RăspundețiȘtergereVa multumesc foarte mult!
RăspundețiȘtergere