sâmbătă, 11 octombrie 2014

File de salau cu sos de capere





4 bucati file de salau
2 linguri capere
2 linguri zeama de lamaie
100 ml vin alb sec
3 linguri faina
2 linguri ulei
1 lingura unt
1 lamaie
150 g orez basmatti
sare, piper

Spalam fileurile si le stergem cu un prosop de bucatarie .Le stropim cu zeama de lamaie . Apoi le condimentam cu sare si piper si le trecem prin faina. Le prajim in uleiul incins pe ambele parti circa 3 minute . Intr-o alta tigaie , punem untul la topit si adaugam o lingura de faina . Amestecam sa nu se faca cocoloase , apoi stingem cu vinul . Lasam vreo 2 minute si adaugam si smantana , amestecand continuu . Apoi adaugam caperele si la sfarsit zeama de lamaie . Potrivim de sare si piper si luam de pe foc . Intre timp fierbem si orezul in apa cu sare . Servim pestele pe un pat de orez cu sosul pe deasupra .































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email