sâmbătă, 18 octombrie 2014

Ficat de porc in sos de ceapa si vin



Ingrediente :

700 g ficat
2 cepe mari
2 linguri ulei
100 ml vin rosu
2-3 catei de usturoi
1 lingura paprika
sare , piper

Din pacate azi mi s-au descarcat bateriile de la aparatul foto si nu am reusit sa fac decat 4 poze si astea nu prea reusite . Dar conteaza ca au iesit pana la urma . 

Spalam ficatul si apoi il portionam in bucati potrivite . Ceapa o curatam si apoi o tocam julien. La fel si usturoiul il tocam marunt . Punem uleiul intr-o tigaie si adaugam apoi feliile de ficat . Le prajim timp de vreo cateva minute pe toate partile . Adaugam apoi ceapa tocata si o lasam si pe ea sa se inmoaie . Stingem apoi cu vinul si adaugam si paprika . Adaugam si usturoiul si acoperim apoi tigaia cu un capac lasand sa fiarba inabusit timp de vreo 10 minute amestecand ficatul din cand in cand. Potrivim de sare si piper si servim cateva felii de ficat cu sos din abundenta pe un pat de piure de cartofi .









Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email