duminică, 2 noiembrie 2014

Penne cu sos picant ( arrabiata) , masline si ton





Ingrediente :

300g paste 
1 ceapa
1 conserva ton (200 g ) in ulei
10 masline negre
2 linguri ulei de masline
2 linguri sos picant 
2 linguri sos de rosii
2 linguri zeama de lamaie
patrunjel verde
sare, piper

Intr-o oala punem apa si sare si fiebem pastele cand apa da in clocot . Intre timp , curatam ceapa si o tocam marunt . O calim intr-o tigaie in uleiul de masline . Adaugam si maslinele feliate si fara samburi, apoi adaugam putina  ( o cana apx ) apa din care fierb pastele . Punem sosul picant si sosul de rosii si lasam sa fiarba timp de vreo 5 minute . Adaugam patrunjelul tocat , potrivim de sare si piper si apoi punem pastele in sosul format . Le amestecam bine si apoi adaugam tonul bucatele . Eu l-am pus doar la sfarsit pentru ca nu am vrut sa se sfarame . Stropim cu zeama de lamaie si servim imediat .  




























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email