miercuri, 12 noiembrie 2014

Friptura de porc cu sos de rosii , ardei si busuioc cu cartofi cu unt





Ingrediente :

1 kg  cotlet de porc fara os
1 crenguta rozmarin
ulei de masline
sare, piper
2 ardei grasi de culori diferite
2 linguri sos de rosii
1 ceapa
2 linguri busuioc tocat
6 cartofi
100 g unt
patrunjel verde

Carnea o spalam si o aromatizam cu rozmarinul . O prajim in 2 linguri de ulei de masline , pe toate partile . Apoi o bagam la cuptor timp de 45 minute la foc potrivit . Intre timp , pregatim sosul de ardei . Tocam o ceapa si ardeii in bucati mici . Le calim in ulei si apoi punem 1 cana de apa . Lasam sa fiarba la foc potrivit pana devin se inmoaie . Adaugam apoi sosul de rosii si busuiocul tocat marunt . Potrivim de sare si piper . Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete . Ii fierbem in apa cu sare . Cand sunt gata punem untul si patrunjelul verde tocat marunt , usor,  sa nu ii sfaramam . Scoatem carnea din cuptor si o feliem . Servim cu sosul de ardei si cartofii cu unt .



 

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email