duminică, 13 septembrie 2009
Tocanita de pui cu ciuperci
Avem nevoie de:
4-6 pulpe de pui
ciuperci proaspete(eu le- am avut congelate)
1-2 cepe
1 morcov
200 ml smantana
sare, piper
Spalam ceapa , morcovul , le tocam marunt si le punem la calit intr-o ling de ulei. Ciupercile le spalam , le strecuram si le adaugam peste ceapa si morcov.
Le lasam putin sa se caleasca si adaugam apa peste. Punem si pulpele si le lasam sa fiarba.
Dupa ce au fiert , potrivim de sare si piper si adaugam smantana. Mai lasam putin la foc mic.Presaram patrunjel verde pe deasupra (eu am uitat de el) si servim cu mamaliguta.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
super interesanta retata ta o sa o incerc sie u in weekend, arata foarte apetisant
RăspundețiȘtergereMultumesc Sorina, e foarte rapida si buna.
RăspundețiȘtergerePe gustul meu.
RăspundețiȘtergere