Ingrediente:
250 g spaghete
50 g cascaval
50 g sunca
50 g parmezan ras
4 oua
2 linguri patrunjel verde tocat
sare, piper
2-3 linguri ulei
Intr-o oala cu 2 l de apa , fierbem pastele cat scrie pe ambalaj ( 8-10 min ). Intre timp ce acestea fierb , taiem sunca si cascavalul cubulete . Batem ouale cu un praf de sare si piper intr-un bol si adaugam peste ele sunca, cascavalul , parmezanul ras si patrunjelul verde. Intr-o tigaie ( de apx 20-25 cm ) , punem uleiul la incins si adaugam pastele . Le lasam timp de 4-5 minute fara sa amestecam. Adaugam peste ele compozitia de oua , acoperim cu un capac si lasam sa se coaca la foc mic 8-10 minute. Intoarcem omleta cu grija ajutandu-ne de capac . Avem nevoie de un capac plat , rasturnam tigaia cu atentie astfel incat omleta sa ramana pe capac. De pe capac o punem din nou in tigaie asa intoarsa. O mai lasam sa se coaca timp de 5 minute si o scoatem pe o farfurie. Poate fi un mic dejun destul de consistent dar se poate servi si la pranz sau la cina alaturi de o salata de muraturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu