Ingrediente:
3-4 pulpe de pui
2 cepe
2 morcovi
1 patrunjel
1/2 ardei gras rosu
1 cub concentrat de gaina
1 pahar orez
1 lamaie
2 galbenusuri
2 linguri ulei ( de pereferat de masline)
sare, piper
Intr-o oala, calim legumele ( ceapa , morcovul, patrunjelul si ardeiul tocate marunt) in ulei. Adaugam si cubul concentrat ( eu il adaug din cauza ca pulpele de cumparat nu prea au gust....) si stingem cu apa. Lasam sa fiarba 3 minute si adaugam si pulpele. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc mic. Cand pulpele sunt fierte , le scoatem si le dezosam. Intre timp , spalam orezul si il adaugam in ciorba. Carnea dezosata o punem in oala si lasam pana fierbe orezul ( 12-15 minute). Intr-un bol pregatim galbenusurile cu zeama stoarsa de la lamaie . Mai intai adaugam peste ele 1-2 polonice de supa si adaugam treptat in oala. Dam focul la minim si lasam sa fiarba usor. Aceasta ciorba se serveste fierbinte cu felii de lamaie sau cu smantana si ardei iute.
Oare tu reusesti sa citesti cu albastru pe fond negru? da cu alb? OAre tu crezi ca oamenii care te citesc au placerea sa dea "select all" la pagina pentru a putea citi, sau ca schimbam luminozitatea laptopului doar pentru o reteta? Nu ti-e mila de ochii nostri?
RăspundețiȘtergereDaca asa vi se pare mai ok....asa ca mi-e mila de ochii dumneavoastra....
RăspundețiȘtergere...si apropo, blogul acesta e facut doar din pasiunea de a gati, nu e facut pentru nimic altceva, nimeni nu e obligat sa il acceseze atata timp cat nu ii place...
Ștergere